Una interpretació lliure de la trilogia més famosa en la història del gènere operístic: Les noces de Fígaro, Don Giovanni i Così fan tutte.

Al voltant de la narració d’aquesta atrevida proposta, giren uns personatges que s'agiten entre els extrems de la tragèdia i la comèdia. Des de una mirada lúdica i darrera una aparença bufa, travessen la trilogia representant l'atzarosa fragilitat de la condició humana.

Deixeu que l’originalitat desbordant dels Dei Furbi us sorprengui i acabareu rendits al seu món únic de llenguatge escènic poètic i visual sempre salpebrat amb bones dosis d’humor.

Trilogia MozArt, un nou espectacle de la companyia que va triomfar amb "La flauta màgica'

La crítica ha dit...

- Imaginación, talento e hilaridad en la fantástica nueva propuesta de Dei Furbi (Imma Fernández)

- Dei Furbi s'acosta amb tan de rigor al gènere operístic que es pot permetre el luxe de tergiversar el llibret, prendre'n el moll de l'os, ensucrar-lo, donar-li la volta i fer veure als espectadors l'altra cara, potser amagada, de la intenció original del mateix Mozart. (Andreu Sotorra)


- Una síntesi arriscada però resolta amb desbordant imaginació i un gran sentit líric, lúdic i visual posat al servei de la crítica a l’abús dels privilegis de l’aristocràcia, la submissió de la dona i la fragilitat de la condició humana que bateguen en el rerefons d’aquestes obres. (César López Rossell)