En un món de mòbils, sms, mails, facebooks, twitters i altres paraules encara més difícils de pronunciar... qui s’enrecorda dels carters??? Ara ja ningú escriu cartes i si ens visita el carter és per portar factures o multes de la zona blava. ‘Puig i Fontanals, carters professionals’ vol recuperar aquests personatges, força desconeguts pels nens i nenes d’avui en dia i molt recordats per pares i avis.

A l’oficina de correus del poble fa molt que no arriben cartes i els carters, lògicament, estan molt avorrits. Què poden fer perquè la gent torni a escriure cartes??? Sortir de l’oficina i anar a cercar la bústia daurada. Allà podran enviar les cartes que mai van arribar al seu destí i potser faran que es recuperi el gust per escriure cartes.


La crítica ha dit...

"Tot el que pogués dir sobre aquests dos 'carters professionals', no seria tan eloqüent com la reacció que vaig veure de nens i nenes de diverses edats, sortint del teatre, on els esperaven en Puig i en Fontanals: els menuts s’apropaven a ells amb un somriure, amb ganes d'abraçar-los i petonejar-los." Josep M. Viaplana, JOVESPECTACLE